Feed Back trainingen

Samenwerken in een team vraagt om (communicatieve) vaardigheden van de afzonderlijke teamleden. Een van deze communicatieve vaardigheden is het geven en ontvangen van feedback.Positieve feedback ontvangen en geven is gemakkelijker dan negatieve feedback incasseren of je collega’s aanspreken op hun gedrag.

Hoe ga je er mee om als je merkt dat je collega gemaakte afspraken niet nakomt waardoor de klantrelatie onder druk komt te staan? Wat doe je als jij, als leidinggevende, merkt dat een collega problemen heeft met het team maar hierover niets zegt waardoor het hele team dreigt te onderpresteren?

 

Wil jij persoonlijk of voor jouw team beter leren communiceren, dan is de feedback training een must. Feedback geven en ontvangen is immers de olie waardoor de motor van een team of organisatie kan blijven draaien!

 

De training kan individueel of in teamverband worden gevolgd. Aan het einde van de training heb je de volgende vaardigheden verworven of verbeterd:

-  effectief feedback geven en ontvangen

-  op passende wijze verwoorden wat je vindt en ervaart

-  je boodschap duidelijk en respectvol verwoorden

-  op een dusdanige wijze feedback geven dat deze door anderen geaccepteerd wordt

-  in gesprekken invloed uitoefenen op anderen.

 

Coachvoorjou werkt in heel Nederland en is gevestigd in Barneveld (midden Nederland).   

Faalangsttrainingen

Pieker je veel en kan je daardoor niet echt genieten van de dingen waarmee je bezig bent?

Misschien ben je steeds bezig met de ander, met de vraag wat hij of zij van jou denkt. Of je ziet op tegen een spreekbeurt die je moet houden of een lezing die je wilt geven. En wat te denken van je aanstaande rijexamen? Ben jij zo iemand die bij spannende dingen dichtklapt? Iemand die het moeilijk vindt om een eigen mening te geven in een groep, ook al wil je het graag en is het ook nodig? Misschien heb je last van faalangst.

 

Angst, faalangst hoort bij het leven. Misschien word jij echter te veel gehinderd door je faalangst waardoor je minder uit jezelf haalt dan mogelijk is. Het goede nieuws is dat je iets aan je faalangst kunt doen.
 

Coachvoorjou biedt faalangst trainingen aan vanuit de theorie van het G-denken. Het leert je de samenhang te zien tussen jouw denken, voelen, gedrag en gebeurtenissen waardoor je invloed kunt krijgen op je (faal)angst. We sluiten in de training altijd aan bij jouw persoonlijke leervraag. De trainingen kunnen één op één worden gevolgd of in een groep. Dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Voorafgaand aan de training vindt er een intakegesprek plaats waarin een hulpvraag wordt geformuleerd. Aan het einde van de training wordt geëvalueerd en gekeken in hoeverre het gestelde doel is behaald. Coachvoorjou is gevestigd in Barneveld.

Reviews

'Wij zijn erg tevreden over de communicatietraining die we hebben gevolgd bij Coachvoorjou. Wij wilden als bedrijf een betere communicatie creëren binnen ons team. Na deze training te hebben gevolgd zien we diverse punten waarin wij echt geholpen zijn. Kortom, wat ons betreft zeker een aanrader om als team beter te gaan functioneren binnen je bedrijf!’

EMZ Metaaltechniek uit Barneveld

Vliegersvelderlaan 23

3771 XE Barneveld

Tel:  06 2412 4624

Mail: info@coachvoorjou.nl

© 2020 Coachvoorjou. Alle rechten voorbehouden.