Wie is Pieter Copier?

Sinds 2000 ben ik werkzaam in het voortgezet onderwijs. Aanvankelijk als docent, later als leerlingbegeleider en leerling coördinator. Vanaf 2006 was ik daarnaast managementlid en gaf ik leiding aan een docententeam.


Ik ervaar werken in het onderwijs als dynamisch en mooi. Dynamisch onderwijs is gericht op het voorbereiden van jongeren op hun eigen plek in deze snel veranderende maatschappij. Het persoonlijk contact met -vaak jonge- mensen geeft mij veel voldoening. Zowel het werken met jongeren als het leiding geven aan en coachen van volwassenen vind ik heerlijk werk. Ook het aansturen van onderwijskundige, innovatieve processen vond en vind ik mooi om te doen.

Nu is de tijd gekomen om mijn droom waar te maken: mijn eigen onderneming! Ik wil de kennis en ervaring die ik de afgelopen decennia heb verworven en opgebouwd graag inzetten voor anderen. Het coachen van leerlingen en volwassenen stelt mij in staat een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de ander.

coachvoorjou richt zich daarom op vier hoofdgebieden: leerlingbegeleiding, coaching voor onderwijsprofessionals, onderwijsadvies en trainingen. Voor mij is hierbij een belangrijk uitgangspunt dat iemand zichzelf kan zijn. Je eigen unieke kwaliteiten ontdekken en optimaal inzetten. Dit geldt niet alleen voor individuen maar ook voor teams in het onderwijs en bedrijfsleven. Handelen vanuit je kracht geeft immers energie.

"Handelen vanuit eigen kracht geeft energie".

Ik maak graag kennis met leerlingen, docenten en mensen uit het bedrijfsleven die willen onderzoeken of de leerlingbegeleiding, coaching, onderwijsadvies of training die coachvoorjou aanbiedt voor hen van betekenis kan zijn.

Vliegersvelderlaan 23

3771 XE Barneveld

Tel:  06 2412 4624

Mail: info@coachvoorjou.nl

© 2020 Coachvoorjou. Alle rechten voorbehouden.